Vägen till glädje Copyright 2012

Jag älskar allt jag gör – jag gör allt jag älskar.

 

Närvaro är kärlek och kärleken finns alltid i mig, med mig vad jag än gör, var jag än är. Kärlek är glädje.

Jag finner glädje i allt jag gör. Jag finner glädje i stunden som jag diskar lika mycket som i stunden jag mediterar.

För mig är det lika roligt att njuta av att köra en sprillans ny bil, leka med en femåring, promenera, kanalisera eller samtala om energier.

 

Det är så skönt att känna att det som är, är perfekt.

Intuitionen (magkänsla, inre vägledning etc.) hjälper mig att välja och bestämma vad jag ska göra, vad jag känner för. Jag har inga analytiska förklaringar varför jag väljer eller gör något. Jag ifrågasätter aldrig min intuition utan följer den så länge det känns skönt. Om det inte känns skönt, då vet jag att jag tror på mina tankar istället. Då har jag möjligheten att be vägledning av min intuition, min källa, min andliga vägledare m.m. och vänta på svar. Om jag börjar analysera varför jag gör saker, märker jag att jag framkallar stress och oro i mig själv, vilket gör att jag mår mindre bra.

 

Detta och mycket mer vill jag förmedla, dela med mig och visa för dig att du har tillgång till. Du är så mycket mer än vad du tror (eller vad dina tankar säger att du är).

 

 

Walk the talk

-Vem skulle du vara utan din berättelse?

 

Jag vill sprida inspiration, glädje, vägleda och coacha andra. Min intention är att vara den glädje, frid, kärlek och styrka som jag vill locka fram i alla jag möter.

 

För några år sedan bestämde jag att vara skaparen av mig själv och mitt liv och så är det idag. Att leva känns så skönt och enkelt så jag vill dela med mig av det jag vet med alla som är intresserade av att upptäcka det i sig själv.

 

Open the doors....

När du är närvarande ser du alla dörrar till möjligheterna.

Välj en dörr, du kan bara lyckas i att få en ny upplevelse.

 

No story

Många har bett mig att skriva om mitt förflutna. För mig är det förgångna en historia, som får vara det, en berättelse. Vid tillfällen där det lämpar sig kan jag använda mig av den berättelsen eller någon annan berättelse. Det finns ingen anledning eller behov av att skriva ner och på det sättet fästa det som hänt eller ge dig föreställningar och bilder om hur jag har haft det. Det skapar bara förutfattade meningar och förväntningar (och ger sinnet tillfälle att sätta etiketter på någon) hos läsaren. Frågar som Byron Katie gör: Vem och vad skulle du vara utan din historia, din berättelse?

 

I nuet finns inget förflutet, inga historier, inga berättelser, bara ren kärlek, glädje, inspiration och bubblande skratt.