Vägen till glädje Copyright 2012

Ser framemot att få träffa dig - Boka en tid med mig!

Jag inspirerar, vägleder och stöttar dig genom att stärka din tillit till dig själv. Det är bara du själv som kan göra något åt det du upplever.Jag finns till för dig som vill må bra i vad du än gör.

Coaching, workshops, träning & inspiration:

Jag är din personliga tränare/coach

(Personal spiritual trainer och Personal awareness trainer)

 

Intuitiv vägledning, 1 timme 850 kr, på telefon/Skype 450 kr

- Träning för dig med scenskräck, rampfeber, rädsla inför videokamera.

Vägledd meditation 1 timme 450 kr, på telefon/Skype 450 kr

Intuitiv vägledning, 1 timme 850 kr, på telefon/Skype 450 kr

Behandlingar för barn/ungdomar (10-18 år) 1 timme 450 kr

Workshop för en grupp: självkänsla, inspiration, livsglädje 3 timmar 1500 kr

Workshop individuell 6 timmar 1500 kr, på plats

 

Kurser & Workshops:

  • Heldags workshop - ta fram dina egna svar och klarhet, övningar för att ta fram din kraft, känna energier, följa din intuition och vägledning, dagen formas utifrån var du är idag.
  • Scenskräck, rampfeber, rädsla för att stå och prata framför en publik eller en videokamera? Du ska hålla i en föreläsning eller bli filmad. Bara tanke om det får ditt hjärta att banka hårt och snabbt. När du står framför alla skakar du i hela kroppen och gör allt för att det inte ska synas. Din röst darrar precis som händerna. Du är kallsvettig och har oroat dig i flera dagar och nätter innan. Kanske får du ett totalt hjärnsläpp precis när du ska börja prata. Denna rädsla tömmer dig av energi och stjäl din fokus för att du tänker mer på hur du säger ditt budskap än vad du säger. Vi kan tillsammans skapa en trygg känsla inom dig genom mental träning antingen one-on-one eller i en grupp. Boka dig till en serie av träningspass eller boka en halv- eller heldags workshop med mig.
  • The Work-kurs: ”Vill du ha rätt eller vill du vara lycklig?”: Vad är The Work och hur går det till (en dag eller helg). Spelar ingen roll om du är ny eller bekant med The Work. Det är en enkel meditationsprocess till att må bra, låta The Work leva i dig och du jobbar med det som kommer upp. Ett verktyg där vi vägleder varandra till klarhet. The Work är ett sätt att identifiera och undersöka de tankar som orsakar allt lidande i världen. Det är ett sätt att finna frid både i relation till oss själva och i relation till andra. Om du vill så kan du skriva ut och fylla i en ”Döm din nästa”-formulär.
  • Individuell dag för dig med The Work (9-15). Upplev kraften med The Work, vakna upp till verkligheten och nå djupare nivåer av frihet. ”Jag släpper inte taget om mina föreställningar – jag ifrågasätter dem. Då släpper de taget om mig”. Dagen formas utifrån där du är idag.
  • Meditationsträning – välkommen att träna meditation på olika sätt. Hitta det som passar dig. Enskilt eller i grupp.
  • Närvaro – träning i mindfulness. För dig som vill leva och vara i nuet i närvaro och uppleva livet i sin helhet. Träning i närvaro öppnar dig för ditt hjärtas röst och vägledning. Enskilt eller i grupp.
  • Livsglädje, arbetsglädje, inspiration – föreläsning om passion och gnistan som driver oss framåt i oss själva och livet, som får oss att vakna på mornarna med leende på läpparna. Hur kommer det sig att vissa är lyckligare än andra? Hur kan jag påverka hur jag känner mig?
  • Attraktionslagen – hur skapar jag mitt liv, min framtid och det jag vill vara. En kurs (dag) om hur du och vi alla skapar vår verklighet genom att bli medvetna om våra tankemönster, övertygelser och beteenden. Kursen bidrar till ökad förståelse för din medverkan i skapandet genom praktiska verktyg och övningar. Du är manusförfattaren för ditt liv.
  • Stöd i att finna tacksamhet och uppskattning NU! Du kanske vill ha stöd i att få klarhet, kontakt med ditt högre jag, med källan eller du kanske vill be en bön med mig och återfå din inre frid och tillit. Gratis telefon/Skype-samtal för dig som vill ha stöd av kärleksfull närvaro. Läs mer på The Voice for Love.