Vägen till glädje Copyright 2012

Föreläsning, workshop, inspiration, träning och hälsa, arbetsglädje!

Jag och min kollega Lena Carlmark erbjuder företag och skolor, personal och elever, tjänster inom behovsbedömning, ergonomi, rörelseträning, hjärngympa, braingym, alternativa verktyg/hjälpmedel, avslappning, massage, studieteknik, information om neuropsykiatriska diagnoser mm. Vi har en gedigen erfarenhet och kompetens inom området och erbjuder tjänser för individer för företag och skola, på individnivå och på gruppnivå.

Vi har båda arbetat med personlig utveckling och träning i flera år och vi är båda utbildade arbetsterapeuter. Läs mer på MåVäl.

 

Glada nyheter

Vår nya hemsida om Glada nyheter & inspiration är klar! Välkommen till att bli inspirerad och att själv inspirera andra. Denna sida bidrar till att sprida mer glädje och allt som får oss att må bättre. Världen är full med fantastiska och roliga nyheter som förgyller vår dag och värmer våra hjärtan. Alla är välkomna att skicka in sina bidrag till en gladare värld.www.gladeligen.se

 

Vi ser framemot att skapa tillsammans!

Ps. Gilla (oss) gladeligen på facebook! Klicka här!

 

Inspirationscoacherna

Vägen till glädje är nu en del av inspirationscoacherna.

Vi erbjuder föreläsningar, workshops och även längre retreat för alla, både företag och privat personer som vill lära sig om:

- Tankens kraft /Attraktionslagen

- Affirmationer

- Visualisering

- Målbild

- Självkänsla

- Att se möjligheter

- Glädje & Inspiration

LÄS MER HÄR!

 

Workshop i attraktionslagen våren 2017 och Leva livet-podcast!

Kom och lär dig att skapa ett liv som du vill ha med hjälp av attraktionslagen tillsammans med oss.

 

Våra workshops är för dig som är redo att gå vidare i dig själv och ditt liv. Vi kan alla skapa det vi mår bra av. Du vet väl att det finns inget tak i hur bra du kan må eller hur bra du kan ha det.

 

Vi kommer att ha praktiska övningar. Du får gärna ta upp något som är viktigt för dig, det kan vara något du har fastnat i, du kanske har svårt att fatta ett beslut eller det finns något/någon i ditt liv som väcker starka känslor hos dig. Oavsett vad som kommer upp under workshopen, kommer det att gangna alla i gruppen.

 

Välkommen att höja din energi och ha roligt med oss!

Anmäl dig snarast till; info@effortlessliving.se

Läs mer på www.effortlessliving.se

 

Podcast: Lyssna på vår Leva Livet podcast (ljudfiler) på Itunes eller Acast elelr som ljudfiler på Youtube, Soundcloud och Youtube (effortlessliving).

 

 

 

Dina tankar och känslor kan vara sanna eller falska. Oavsett så påverkar de ditt liv på flera sätt. Men du kan faktiskt påverka dina tankar och därmed hur ditt liv utvecklas.

Harnet och Jaana har tillsammans skapat "Effortless Living" där de delar sina kunskaper och erfarenheter t ex i form av workshops med alla som vill fundera och diskutera olika frågor i sina liv. Roligt har de alltid.

 

Hitta vidare intervjuer om allt som får oss att må bättre. Vilka erfarenheter och insikter kan vi få när det gäller kropp, själ och inställning till livet? Katarina Kjerfve har i många år intresserat sig för vad som får oss människor att må bra, få energi och viljan att göra något i sitt liv. Det handlar även om vad som inte får oss att må bra och hur man undviker eller hittar vidare från ett dåligt läge. Med intervjuerna vill hon peppa och inspirera andra som kanske liksom hon söker efter en harmoni i kropp och själ. Besök henne på Facebook.com/hittavidare och gilla och dela om du tycker om intervjuerna. Har du tips på person som borde intervjuas eller om du själv vill ställa upp på intervju, maila till hittavidare@gmail.com.

Spiritual Counselling

Du vill må bra NU! Du vill få klarhet i dig själv och ditt liv, du vill ha kontakt med ditt högre jag, din egen vägledning och du vill återfå din inre frid och tillit. Vi gör det tillsammans, du och jag.

You want to fel good NOW! You want tofind clarity in yourself and in your Life. You want to connect with your higher self, your own guidance and you want to regain your inner peace and trust. Let's do it together!

 

Lider du av scenskräck, rampfeber, rädsla att stå och prata framför en videokamera.

Boka en serie av träningspass, en halv- eller heldagsworkshop antingen som individuell träning eller i en grupp.